Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Pjatalarese

RESTORANT PA PIRUNJ

Kriteret

Turni I dhe II. 1 dite ne jave pushim. Paga e kenaqshme + siguracion. Kushte shume te mira pune

Kontakte

Prane Stadiumi Dinamo

Botuar më 10/09/2019