Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

RESTORANT NE KARPEN-KAVAJE Kërkon të punësojë Sanitare

Karakteristika

Oferta pune, Ofroj punë, Shërbime për restorante
Restorant ne karpen-kavaje, sanitare
Përshkrim

HOTELI. -Kandidatet duhet te kene eksperience pune te meparshme ne hotele;- Te kene aftesi shume te mira komunikimi dhe bashkepunimi.- Te jene te sjellsheme dhe te kene aftesi te mira organizimi ne grup;- Te zoteroje gjuhen angleze (gjuhet e tjera perbejne avantazh)- Restoranti ofron kushte shume te mira pune;- Page te kenaqshme dhe sigurime shoqerore e shendetsore te paguar.- Gjithashtu sigurohet akomodimi dhe ushqimi.- Gjithashtu sigurohet akomodimi dhe ushqimi. Te interesuarit te telefonojne ne nr. e tel, Kavajë


Botuar më 08/07/2019

Telefon