Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

Piceri & Kreperi Sulltan Kërkon të punësojë Shperndares picash

(Motorrist). Paga dhe kushte pune te kenaqshme,, Adresa: Rr. "Siri Kodra"

Botuar më 22/03/2019

Piceri & Kreperi Sulltan Kërkon të punësojë Picier

Paga dhe kushte pune te kenaqshme,, Adresa: Rr. "Siri Kodra"

Botuar më 22/03/2019

Piceri Neri Kërkon të punësojë Picier

Paga dhe kushte pune te kenaqshme, Adresa: Brenda Qendres Concord Center

Botuar më 18/03/2019

Piceri Neri Kërkon të punësojë Shperndares picash

(Motorrist). Paga dhe kushte pune te kenaqshme, Adresa: Brenda Qendres Concord Center

Botuar më 18/03/2019

Piceri Neri Kërkon të punësojë Ndihmes picier

Paga dhe kushte pune te kenaqshme, Adresa: Brenda Qendres Concord Center

Botuar më 18/03/2019

DVS Market Kërkon të punësojë Punonjese

Marketi. Paga e kenaqshme. Mosha deri ne 35 vjeç, Adresa: Unaza e Re, Rr. “Jeroklin Persi”

Botuar më 25/03/2019

HOTEL DIVJAKA RESORT Kërkon të punësojë Recepsionist

/ Recepsioniste. Page e kenaqshme. Kushte te mira pune, Adresa: Divjak

Botuar më 25/03/2019

HOTEL DIVJAKA RESORT Kërkon të punësojë Kamarier/e restoranti

Page e kenaqshme. Kushte te mira pune, Adresa: Divjak

Botuar më 25/03/2019

HOTEL DIVJAKA RESORT Kërkon të punësojë Menaxher/e

Pagese e kenaqshme. Kushte te mira pune, Adresa: Divjak

Botuar më 25/03/2019

HOTEL DIVJAKA RESORT Kërkon të punësojë Kuzhinier/e

Page e kenaqshme. Kushte te mira pune, Adresa: Divjak

Botuar më 25/03/2019

Dua Caffe Shop ofron vende te lira pune per: Banakiere

(F). Me ose pa eksperience pune. Ambient serioz. Ofrohet page shume e kenaqshme dhe kushte shume te mira pune, Adresa: Rr. "Vaso Pasha"

Botuar më 25/03/2019

Dua Caffe Shop ofron vende te lira pune per: Kamariere

(F). Me ose pa eksperience pune. Ambient serioz. Ofrohet page shume e kenaqshme dhe kushte shume te mira pune, Adresa: Rr. "Vaso Pasha"

Botuar më 25/03/2019

BAR KAFE CORNER Kërkon të punësojë Banakiere

(F). Me eksperience pune. Page 35.000 leke + sigurime shoqerore, Adresa: Prane Akademise se Arteve

Botuar më 25/03/2019

Restorant Peshku Alteo Kërkon të punësojë Kuzhinier

Paga shume e kenaqshme. Kushte te mira pune. Me eksperience pune, Adresa: Tek Varri i Bamit

Botuar më 25/03/2019

Restorant Peshku Alteo Kërkon të punësojë Ndihmes kuzhiniere

Paga e kenaqshme. Kushte te mira pune, Adresa: Tek Varri i Bamit

Botuar më 25/03/2019