Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

RECEPSIONIST/E

HOTEL ANTIGONE

Kërkon të punësojë

Kriteret

Te kete njohuri te mira te gjuhes angleze, si dhe te punoje ne banak dhe ne bar te hotelit

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqeshme

Kontakte

Prane Stadiumit Dinamo, mbrapa shkolles "Emin Duraku"

Botuar më 10/10/2019

)