Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

PUNONJESE

KERKOHET NE RIAD, ARABI SAUDITE: PUNONJESE PER KOMPOZIM LULESH

Kërkon të punësojë

Kriteret

Me eksperience pune. Ushqimi, strehimi dhe biletat te siguruar nga kompania

Detyrat dhe Pagesa

PAGA TE LARTA

Kontakte

ARABI SAUDITE, RIAD. Te interesuarat te kontaktojne ne Whap ne:

Botuar më 22/07/2021

)