Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

AGJENT SHITJESH NJOFTIME PUNE NGA KOMPANIA FANER Kërkon të punësojë

Paga: paga mbi 100.000 leke |

Ne terren per rrethet. Te kete eksperience pune dhe patente te klasit B dhe C (Klasi...

Botuar më 23/09/2021
paga mbi 100.000 leke

MENAXHERE Njoftime pune - White Dream Hotel Kërkon të punësojë

Paga: shume e mire |

Shefe/Menaxhere Recepsioni. Mbikqyr te gjitha aspektet e recepsionit dhe te stafit, ne menyre qe te siguroje kenaqesine e klientit dhe efikasitetin operacional. Manaxheri i recepsionit duhet te siguroje qe recepsioni dhe te gjithe pjeset operacionale te saje te funksionojn rrjedhshem dhe pa probleme. Diplome universitare ne manaxhim ose hoteleri turizem.Tre ose me shume vite experience ne si menaxher recepsioni.Eksperience e shkelqyer ne sherbim klienti.Kerkohet rrjedhshmeri ne gjuhen angleze (e shkruar dhe e folur).Preferohet kantidat me eksperience ne sistem reservimi online per hotelin.Aftesi te shkelqyera organizative, nderpersonale dhe administrative.Aftesi ne paketat MS Office.Zotesi per tu perqendruar ne nevojat e klientit, aftesi per te qendruar i qete dhe i sjellshem gjate gjithe kohes., mbikqyr recepsionistet, rezervimet, procedurat ditore ne recepsion.krijon zgjidhje per kerkesat e pa parashikuara dhe ankesat e klienteve.siguron qe i gjithë stafi eshte i veshur sipas uniformes korrekte.mbikqyr dhe siguron hyrjen e informacioneve te klienteve sakte.ne bashkepunim me specialistin e marketingut dhe shitjeve eshte ne dijeni te cmimeve, paketa dhe promovimeve aktuale.siguron zbatimin e politikave dhe kushteve te hotelit drejt stafit dhe pushuesve.performon detyra te tjera te kerkuara nga manaxhimi., te interesuarit mund te dergojne email me cv e tyre ne email

Botuar më 26/09/2021
shume e mire

SANITARE ZGARA SUPREME Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Puna part time, ofrohen kushte te mira pune, Adresa: Rruga e Kavajes, ish Parku i Autobuzave

Botuar më 26/09/2021
e kenaqshme

SALLATIERE Vende pune nga ZGARA TIRANES

Paga: e kenaqshme |

Preferohet me eksperience pune, ofrohen kushte te mira pune, Tiranë

Botuar më 26/09/2021
e kenaqshme

SANITARE Vende pune nga ZGARA TIRANES

Paga: e kenaqshme |

Preferohet me eksperience pune, ofrohen kushte te mira pune, Tiranë

Botuar më 26/09/2021
e kenaqshme

PUNONJES/E NJOFTIM PUNE NGA BAR RESTORANT JUVENILJA Castelo kerkon: Arketar/e per tek Parkim e Makinave

Paga: OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE |

Adresa: Mbrapa stadiumit Qemal Stafa

Botuar më 26/09/2021
OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE

AGJENT SHITJESH Word Flips-Chips Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet page e kenaqshme dhe kushte shume te mira pune |

Per Tirane dhe Rrethet. Me eksperience pune mbi 2 vjet. Transport i siguruar nga firma, Adresa: Tirane

Botuar më 26/09/2021
Ofrohet page e kenaqshme dhe kushte shume te mira pune

PUNETOR PAKETIMI Word Flips-Chips Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet page e kenaqshme dhe kushte shume te mira pune |

Dhe per Ambalazhim. Mosha 18 – 40 vjeç. Transport i siguruar nnga firma, Adresa: Tirane

Botuar më 26/09/2021
Ofrohet page e kenaqshme dhe kushte shume te mira pune

MOTORRIST PER SHPERNDARJE SHEQER PIKANT Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA SHUME TE MIRA |

Adresa: Parku i Liqenit, Tiranë

Botuar më 26/09/2021
OFROHEN PAGA SHUME TE MIRA

KAMARIER RESTORANTI SHEQER PIKANT Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA SHUME TE MIRA |

Adresa: Parku i Liqenit, Tiranë

Botuar më 26/09/2021
OFROHEN PAGA SHUME TE MIRA

PJATALARESE SHEQER PIKANT Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA SHUME TE MIRA |

Adresa: Parku i Liqenit, Tiranë

Botuar më 26/09/2021
OFROHEN PAGA SHUME TE MIRA
)