Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

PUNONJES

Oferta pune - CONAD ALBANIA KERKON PUNONJES NE REPARTIN E PRODUKTEVE TE FRESKETA

CONAD RRJETI MË I MADH I SUPERMARKETEVE, NË SHQIPËRI, OPERATIV QE PREJ VITIT 2006

Kriteret

• mosha nga 20 deri në 50 vjec
• të jenë dinamikë • të kenë aftesi të mira për të punuar në grup- eksperienca në profile të ngjashme - njohja e gjuhës italiane

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme
CV-ja duhet të plotësohet me të gjitha të dhënat anagrafike (numër telefoni; titull studimi; eksperiencë pune) dhe të dërgohet në adresën e-mail

Kontakte

Tiranë
Dërgo C.V-në tënde!

Botuar më 23/06/2022

)