Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

PUNONJES FAST-FOODI

Fast Food Ateneo

Kërkon të punësojë

Kriteret

(Femer/ Mashkull) Me eksperience pune. Kushte te mira pune

Detyrat dhe Pagesa

Shume e mire + sigurime

Kontakte

Rr. "Elbasanit", perballe fakultetit Histori Gjeografi (Filologjikut)

Botuar më 07/10/2019

)