Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

PUNETORE MARKETI

Supermarket

Kërkon të punësojë

Kriteret

Te kene njohuri dhe ne Bulmet, sistemim dhe pastrim. Preferohen me eksperience pune

Detyrat dhe Pagesa

Paga e kenaqshme + sigurime

Kontakte

Te interesuarat te shkruajne ne Whap ne: 0692793859

Botuar më 14/02/2020

)