Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

PUNETORE KUZHINE

BAR RESTORANT TRADITA TEK PAZARI I RI

Kërkon të punësojë

Kriteret

Turni 1 dhe Turni II sipas deshires. Mosha deri ne 40 vjec. Per me teper informacion kontaktoni ne numrin e telefonit,

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme dhe siguracione

Kontakte

Tek Pazari i Ri.

Botuar më 07/10/2019

)