Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

PUNETOR MAGAZINE A & B - 2 KOMPANIA JONE ESHTE DISTRIBUTOR I COCA COLA DHE UJIT TE FTOHTE TEPELENE PER TIRANEN. Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: 30.000 leke plus sigurimet shoqerore |

Kerkohet punetor magazine,te njohi transpaleten,te kete eksperience pune me shume se ...

Botuar më 19/01/2021
30.000 leke plus sigurimet shoqerore

AGJENT SHITJESH KOMPANIA FANER Kërkon të punësojë

Paga: shume e kenaqshme |

Ne terren per Tiranen dhe rrethet. Te jete me banim ne Tirane., te kete eksperience p...

Botuar më 16/01/2021
shume e kenaqshme

PASTRUESE HOTEL SOLEO Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Per punesim 4 ose 8 ore, Adresa: Perballe Birra Tirana, rruga Konferenca e Pezes, Tiranë

Botuar më 22/01/2021
e kenaqshme

KAMARIER RESTORANTI Bar Restorant "Ajsberg" Kërkon të punësojë

Paga: Page e kenaqshme |

Me eksperience pune, Adresa: Rr. “Dibres”, perballe spitalit Nene Tereza. Per me teper informacion kontaktoni ne:

Botuar më 22/01/2021
Page e kenaqshme

NDIHMES KUZHINIERE LOKAL NE BLLOK Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Turni I. Te jete korrekte dhe serioze ne pune, Adresa: Ish blloku

Botuar më 22/01/2021
e kenaqshme

NDIHMES BANAKIERE LOKAL NE BLLOK Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Turni I. Te jete korrekte dhe serioze ne pune, Adresa: Ish blloku

Botuar më 22/01/2021
e kenaqshme

PASTRUESE LOKAL NE BLLOK Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Turni I. Te jete korrekte dhe serioze ne pune, Adresa: Ish blloku

Botuar më 22/01/2021
e kenaqshme

MOTORRIST PER SHPERNDARJE FAST FOOD CHICO'S Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme + sigurime |

Puna 8 ore ne dite. Nje dite ne jave pushim. Te kene motorrin e tyre, me eksperience pune, ofrohen kushte te mira pune, te interesuarit te kontaktojne ne nr:, Adresa: Rruga e Kavajes, tek kryqezimi i 21 Dhjetorit

Botuar më 22/01/2021
e kenaqshme + sigurime

HOSTES RESTORANT "PIREU FISH" Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e kenaqshme |

Te komunikoje gjuhe te huaj Anglisht. Te jete serioze dhe korrekte ne pune, kushte shume te mira pune, Adresa: Rr. "Qamil Guranjaku", prane Liceut

Botuar më 22/01/2021
Ofrohet pagese e kenaqshme

NDIHMES BANAKIERE Lounge Bar Black Bird Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e kenaqshme |

Me eksperience pune, Adresa: Zogu Zi, prane karburant Gazheli

Botuar më 22/01/2021
Ofrohet pagese e kenaqshme

NDIHMES KAMARIER "ARTIGIANO" RESTAURANT Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune., kushte pune shume te mira, Adresa: Kryqezimi iLibrit Universitar, Bllok

Botuar më 21/01/2021
e kenaqshme

SANITARE "ARTIGIANO" RESTAURANT Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune., kushte pune shume te mira, Adresa: Kryqezimi iLibrit Universitar, Bllok

Botuar më 21/01/2021
e kenaqshme
)