Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

PUNETORE

Byrektore

Kërkon të punësojë

Kriteret

Per byrek. Me ose pa eksperience pune. Paga 20.000 leke plus siguracion. Orari 7.00-15.00

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme

Kontakte

Rruga 5 maji

Botuar më 07/10/2019

)