Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

PUNETOR MAGAZINE

KERKOHET

Kriteret

Punetor Magazine Ushqimore. Mosha18-30 vjec.Orari 04:00-14:00, e djela pushim

Detyrat dhe Pagesa

E mire

Kontakte

Tregu Agro Ushqimore, Tirane- Durres, pas Hygeias

Botuar më 15/01/2020

)