Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

PJATALARESE

RESTORANT SHTEPIA JONE

Kërkon të punësojë

Kriteret

Ofrojme kushte te mira pune.

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme

Kontakte

Bulevardi "Gjergj Fishta", Ish ekspozita

Botuar më 30/06/2020

)