Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

PJATALARESE

E JONA RESTORANT

Kërkon të punësojë

Kriteret

Turni i II. Orari i punes 15:00 - 23:00. Nje vakt ne restorant. Te interesuarit te kontaktojne ne nr. e telefonit

Detyrat dhe Pagesa

30000 Lek neto + Siguracione

Kontakte


Botuar më 09/10/2019

)