Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

PIZZERIA SAPORITA Kërkon të punësojë Kamarier

Paga dhe kushte pune te kenaqshme, Adresa: Tek Stadiumi Dinamo, ish tregu i makinave ...

Botuar më 10/06/2019

PIZZERIA SAPORITA Kërkon të punësojë Kasiere

Paga dhe kushte pune te kenaqshme, Adresa: Tek Stadiumi Dinamo, ish tregu i makinave ...

Botuar më 10/06/2019

PIZZERIA SAPORITA Kërkon të punësojë Pjatalarese

Adresa: Tek Stadiumi Dinamo, ish tregu i makinave nga krahu i tribunes

Botuar më 10/06/2019

FURRE BUKE PASTIÇERI “TITO” Kërkon të punësojë Ndihmes ekonomiste

Paga shume e mire + siguracion. Me eksperience pune, Adresa: Tek Xhamlliku, Sheshi Shtraus

Botuar më 17/06/2019

TIKU & MATO RESTORANT PESHKU ne Vlore Kërkon të punësojë Kamarier/e

Ofrohen kushte te mira pune dhe page e kenaqshme, Adresa: Vlore, rr. "Dhimiter Konomi", tek tuneli

Botuar më 17/06/2019

TIKU & MATO RESTORANT PESHKU ne Vlore Kërkon të punësojë Banakier/e

Ofrohen kushte te mira pune dhe page e kenaqshme, Adresa: Vlore, rr. "Dhimiter Konomi", tek tuneli

Botuar më 17/06/2019

FURRE BUKE PASTIÇERI “TITO” Kërkon të punësojë Kamariere

Paga shume e mire + siguracion. Me eksperience pune, Adresa: Tek Xhamlliku, Sheshi Shtraus

Botuar më 17/06/2019

FURRE BUKE PASTIÇERI “TITO” Kërkon të punësojë Banakiere

Paga shume e mire + siguracion. Me eksperience pune, Adresa: Tek Xhamlliku, Sheshi Shtraus

Botuar më 17/06/2019

FURRE BUKE PASTIÇERI “TITO” Kërkon të punësojë Shitese

Paga shume e mire + siguracion. Me eksperience pune, Adresa: Tek Xhamlliku, Sheshi Shtraus

Botuar më 17/06/2019

TIKU & MATO RESTORANT PESHKU ne Vlore Kërkon të punësojë Kuzhinier/e

Ofrohen kushte te mira pune dhe page e kenaqshme, Adresa: Vlore, rr. "Dhimiter Konomi", tek tuneli

Botuar më 17/06/2019

TIKU & MATO RESTORANT PESHKU ne Vlore Kërkon të punësojë Picier

Ofrohen kushte te mira pune dhe page e kenaqshme, Adresa: Vlore, rr. "Dhimiter Konomi", tek tuneli

Botuar më 17/06/2019

HOTEL MONARC Kërkon të punësojë Sanitare

(punonjese pastrimi). Puna me turne, turni pare dhe i dyteNje dite pushimi ne jave (plus pushime vjetore).Ofrohet page e kenaqshme.Te interesuarit te dergojne CV me e-mail: ose te paraqitem me CV tek recepsionit, Adresa: Rr. "George W. Bush" & Blv "Zhan D’ark", Tiranë

Botuar më 17/06/2019