Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Shperndares picash

Piceri Neri

Kërkon të punësojë

Kriteret

(Motorrist) me motorrin e picerise. Paga dhe kushte pune te kenaqshme

Kontakte

Brenda Qendres Concord Center

Botuar më 19/08/2019