Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

PASTRUESE

Bar Amos

Kërkon të punësojë

Kriteret

Te interesuarat te araqiten mbas ores 16:00 ne adresen:

Detyrat dhe Pagesa

Paga e kenaqshme

Kontakte

Kompleksi Panorama, prane shkolles Hary Fultz

Botuar më 07/10/2019

)