Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

Bar Pasticeria Franceze Kërkon të punësojë Pastruese

Turni I, Adresa: Ish Blloku. Per me teper kontaktoni ne:

Botuar më 13/11/2018

FAST FOOD- PICERI BISTRO Kërkon të punësojë Motorrist

Me eksperience pune, Tiranë, Adresa: Qyteti Studenti

Botuar më 20/11/2018

FAST FOOD- PICERI BISTRO Kërkon të punësojë Punonjes fast-foodi

(F/M). Me eksperience pune, Tiranë, Adresa: Qyteti Studenti

Botuar më 20/11/2018

FAST FOOD- PICERI Kërkon të punësojë Shperndares

Motorrist. Me eksperience pune, Tiranë, Adresa: Qyteti Studenti.

Botuar më 20/11/2018

FAST FOOD- PICERI Kërkon të punësojë Punonjes/e

Fast Foodi. Me eksperience pune. Ofrohet page e kenaqshme dhe kushte te mira pune., Tiranë, Adresa: Qyteti Studenti

Botuar më 20/11/2018

Shoqeria AGS shpk me aktivitet Sherbimi i ushqimit te gatuar dhe shperndarja tek pacientet, menca, etj. Kërkon të punësojë Punetore

Lavanderie per sherbimin e lavanderise. * Me ose pa eksperience pune. * Mosha deri 45 vjec. * Paga dhe kushtet e mira. Dergoni CV Email : info@ags.al, Adresa: Rr. “Beqir Luga”, p. 3, shk 1/1, afer Pazarit te Ri

Botuar më 20/11/2018

Shoqeria AGS shpk me aktivitet Sherbimi i ushqimit te gatuar dhe shperndarja tek pacientet, menca, etj. Kërkon të punësojë Teknologe

E mesem (F) per qytetin e DURRESIT. * Te kete perfunduar arsimin e mesem ne Teknologji Ushqimore. * Te kete eksperience ne fushen e produkteve ushqimore mbi 2 vjet. * Mosha deri ne 35 vjec. * Fabrika ndodhet ne Sukth, Durres dhe transporti ofrohet nga kompania. * Puna konsiston ne Kontrollin e Produkteve te Gatshme si dhe Magazines Frigoriferike. Dergoni CV ne Email: info@ags.al, Adresa: Rr. “Beqir Luga”, p. 3, shk 1/1, afer Pazarit te Ri

Botuar më 20/11/2018

Shoqeria AGS shpk me aktivitet Sherbimi i ushqimit te gatuar dhe shperndarja tek pacientet, menca, etj. Kërkon të punësojë Ndihmese

Ne Kuzhine/ Shperndarje Ushqimi. * Puna eshte me turne (2 turne), 1 dite ne jave eshte pushim. * Kandidatet pranohen edhe pa pervoje ne fushen e kuzhines/ puna e pershtatshme edhe per fillestar apo student. * Mosha deri ne 45 vjec. Dergoni CV ne: info@ags.al, Adresa: Rr. “Beqir Luga”, p. 3, shk 1/1, afer Pazarit te Ri

Botuar më 20/11/2018

Kreperia Petro Nini Luarasi Kërkon të punësojë Punonjes

/Punonjese.Te rinje dhe te reja, me ose pa eksperience pune, Tiranë, Adresa: Rr. Sami Frasheri, perballe shkolles "Petro Nini Luarasi"

Botuar më 20/11/2018

Kinema Millenium Kërkon të punësojë Pastruese

Mosha deri 45 vjeç, Tiranë, Adresa: Rr. “Murat Toptani”, Kinema Millenium

Botuar më 20/11/2018

Restorant Piceri Era Kërkon të punësojë Banakier

Te jete me eksperience pune. Turni I. Te kete aftesi te mira komunikuese. Arsimin e mesem. Era 2000 shpk garanton dhe merr persiper qe te dhenat e te gjithe aplikanteve te trajtohen dhe te ruhen ne konfidence te plote, Adresa: Rr. “Perlat Rexhepi”, pallati Unicom

Botuar më 20/11/2018