Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

OPA - GREEK STREET FOOD Kërkon të punësojë Sanitare

Paga: 30.000 Leke |
Karakteristika

Oferta pune, Ofroj punë, Shërbime për restorante
Opa - greek street food, sanitare
Përshkrim

Me eskperience pune 2-5 vjet. Preferohet me arsim te mesem profesional. Përgjegjësitë e pastruesit perfshijne:· Te mbaje paster hapesiren qe i eshte paracaktuar. · Kryerjen e nje aktiviteti rutinë të inspektimit dhe mirëmbajtjes se salles apo ambjenteve perreth· Njoftimin e menaxherit per mangesite si dhe per riparimet qe nevojiten· Sigurimin qe te kete mjaftueshem furnizim per pastrimin· Bashkëpunimin me pjesën tjetër të stafit· Ndjekjen e te gjitha rregulloreve te shendetit dhe sigurise ne pune, Adresa: Rr. Sami Frasheri

Paga: 30000 Leke

Botuar më 08/07/2019

Telefon
Email