Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

OPA - GREEK STREET FOOD Kërkon të punësojë Ndihmes kuzhinier/e

Paga: 28.000 Leke |
Karakteristika

Oferta pune, Ofroj punë, Shërbime për restorante
Opa - greek street food, ndihmes kuzhinier/e
Përshkrim

Me eskperience pune 2-5 vjet. Preferohet me arsim te mesem profesional. Përgjegjësitë e ndihmes kuzhierit përfshijnë:· Ndjekin urdherat dhe detyrat e percaktuar nga kuzhinierët.· Vendosjen e të gjithë përbërësve në raftet dhe frigoriferet perkates në mënyrë që ata të jenë të organizuar mire dhe lehtësisht të arritshem per tu kapur· Përgatisin përbërësit e gatimit duke I lare, prere dhe duke I porcionizuar.· Përgatitjen e pjatave te thjeshta si sallata, pjata hyrese etj.· Mbajtjen e kuzhinës të pastër dhe të rregullt duke larë enët, duke pastruar sipërfaqet, dhe duke nxjerrë plehra etj.· Sigurimin që të gjitha ushqimet dhe sendet e tjera të ruhen siç duhet sipas trajnimit qe I behet nga drejtuesi I kuzhiens.· Kryerjen e detyrave të tjera në kuzhinë sipas urdhrave menaxheriale· Disponueshmërine për të punuar ne turne të ndryshme, duke përfshirë edhe fundjavat· Aftesine per te punuar ne grup dhe per te krijuar nje mjedis familjar· Ndjekjen e te gjitha rregulloreve te shendetit dhe sigurise ne pune, Adresa: Rr. Sami Frasheri

Paga: 28000 Leke

Botuar më 08/07/2019

Telefon
Email