Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

OPA - GREEK STREET FOOD Kërkon të punësojë Arketare

Paga: 35.000 Leke |
Karakteristika

Oferta pune, Ofroj punë, Shërbime për restorante
Opa - greek street food, arketare
Përshkrim

Me eskperience pune 2-5 vjet. Përgjegjësitë e Arkës perfshijne:· Mirepritjen e klienteve, duke iu përgjigjur pyetjeve të tyre dhe duke ofruar këshilla ose rekomandime.· Perdorimin e kases, kryerjen e arketimeve dhe perdorimin e shpejte dhe korrekt te pajisjeve elektronike· Arketimin e rregullt te te ardhurave sipas raporteve te sistemit.· Marrjen e pagesave, duke siguruar që të gjitha çmimet dhe sasitë te janë të sakta, duke dhene një faturë për çdo klient.· Ndjekjen e të gjitha procedurave te dyqanit në lidhje me kuponat, kartat dhuratë, ose blerjet e artikujve të veçantë· Ruajtjen e një hapësire pune të pastër.· Trajtimin e transaksionet me saktësi dhe përgjegjësi.· Njohjen bazike te matematikes dhe elektronikes.· Aftesine per te punuar ne grup dhe per te krijuar nje mjedis familjar· Vemendje ne detaje.· Ndjekjen e te gjitha rregulloreve te shendetit dhe sigurise ne pune, Adresa: Rr. Sami Frasheri

Paga: 35000 Leke

Botuar më 08/07/2019

Telefon
Email