Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

PIZZERIA SAPORITA Kërkon të punësojë Kamarier

Paga dhe kushte pune te kenaqshme, Adresa: Tek Stadiumi Dinamo, ish tregu i makinave ...

Botuar më 10/06/2019

PIZZERIA SAPORITA Kërkon të punësojë Kasiere

Paga dhe kushte pune te kenaqshme, Adresa: Tek Stadiumi Dinamo, ish tregu i makinave ...

Botuar më 10/06/2019

PIZZERIA SAPORITA Kërkon të punësojë Pjatalarese

Adresa: Tek Stadiumi Dinamo, ish tregu i makinave nga krahu i tribunes

Botuar më 10/06/2019

Qender Estetike Sofia Personal Care Kërkon të punësojë Estetiste

Per: Thonjsh, Manikyr/Pedikyr. Te kete eksperience jo me pak se 2 vjet, paga dhe kushtet te kenaqshme, Adresa: Mbrapa shkolles Harry Fultz, prane hotele Prestige. Vizitoni faqen tone ne instagram: sofiapersonalcare

Botuar më 18/06/2019

Shoqeria AGS shpk, ne Sukth Durres, e cila operon ne fushen e Sherbimit te ushqimit te gatuar dhe shperndarja tek pacientet, menca etj. Drejtimin e dhenies se ushqimit te semureve Kërkon të punësojë Teknik

- Elektriçist i mesem i cili duhet te permbushe keto kritere: 1. *Te kete perfunduar arsimin e mesem. 2. *Te kete eksperience pune minimalisht 2 vite ne kete fushe ( Ne linje prodhimi produktesh ushqimore). 3. *Te njohe e zbatoje rregullat e sistemit teknik dhe makinerive. Dergoni CV tuaj ne adresen : info@ags.al, Adresa: Rr. “Beqir Luga”, p. 3, shk 1/1, afer Pazarit te Ri

Botuar më 18/06/2019

Shoqeria AGS shpk, ne Sukth Durres, e cila operon ne fushen e Sherbimit te ushqimit te gatuar dhe shperndarja tek pacientet, menca etj. Drejtimin e dhenies se ushqimit te semureve Kërkon të punësojë Magazinier

(M) i cili: *Te kete eksperience pune ne fabrika prodhimi. *Mosha deri 45 vjec. *Ofrohet transporti per personat nga Tirana, Adresa: Rr. “Beqir Luga”, p. 3, shk 1/1, afer Pazarit te Ri

Botuar më 18/06/2019

Bar Portokallet Kërkon të punësojë Kamarier

Puna me turne. Me eksperience pune, Tiranë, Adresa: Ish Parku i Autobuseve, prane Drejtorise se Patentave

Botuar më 18/06/2019

RESTORANT-PIZERI NAPOLITANA Kërkon të punësojë Pjatalarese

Te kete njohuri nga kuzhina ose nga pastrimi. Mosha deri ne 40 vjec, Adresa: Rruga e Kavajes, prane qendres Globe

Botuar më 18/06/2019

CAMPUS BAR Kërkon të punësojë Kamarier

Puna me turne. Paga 20.000-25.000 leke+sigurime, Adresa: Qytet Studenti, Sheshi Demokracia

Botuar më 18/06/2019

Kerkohet Shitese

Pasticerie. Puna me dy turne te alternuara. Paga e kenaqshme. Kushte te mira pune

Botuar më 18/06/2019

Kerkohet Picier me eksperience. Picier

Te interesuarit te dergojne CV-ne ne adresen e emai-it dedja.irma@gmail.com. Kontakt : +355 69 40 95 908, Tiranë

Botuar më 18/06/2019

Restorant ne Malin e Robit Kërkon të punësojë Kuzhinier

Me ekperience pune ne kuzhinen Italiane. Pagesa te kenaqshme

Botuar më 18/06/2019