Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

RESTORANT-PICERI "KLEDI" Kërkon të punësojë Ndihmes picier/e

Te njohe shume mire kuzhinen tradicionale dhe ate italiane, Tiranë, Adresa: Rruga e ...

Botuar më 14/07/2018

RESTORANT-PICERI "KLEDI" Kërkon të punësojë Kuzhinier/e

Te njohe shume mire kuzhinen tradicionale dhe ate italiane, Tiranë, Adresa: Rruga e ...

Botuar më 14/07/2018

RESTORANT-PICERI "KLEDI" Kërkon të punësojë Ndihmes kuzhinier/e

Tiranë, Adresa: Rruga e Kavajes, prane qendres Globe

Botuar më 14/07/2018

QEBAPTORE “GJAKOVA” Kërkon të punësojë Zgarist

-Nd/Zgarist., Adresa: Rr. “Emin Duraku”, stadium Dinamo

Botuar më 22/07/2018

QEBAPTORE “GJAKOVA” Kërkon të punësojë Sallatiere

Paga dhe kushte pune te kenaqshme., Adresa: Rr. “Emin Duraku”, stadiumi Dinamo

Botuar më 22/07/2018

ALAR FOOD SERVICE Kërkon të punësojë Ndihmes kuzhinier

Me eksperience pune, paga e kenaqshme, Adresa: Tek Tregu Agro ushqimor, tek rruga e Durresit

Botuar më 21/07/2018

ALAR FOOD SERVICE Kërkon të punësojë Picier

Me eksperience pune, paga e kenaqshme, Adresa: Tek Tregu Agro ushqimor, tek rruga e Durresit

Botuar më 21/07/2018

Pizza Andi (Hallall) Kërkon të punësojë Motorrist

Te jete i pajisur me leje drejtimi (patente), paga 22.000 leke oraret me dy turne nga ora 10.00 - 16.30 dhe nga ora 16.30-23.00, Tiranë, Adresa: Rr."Petro Korcari",mbrapa KESH

Botuar më 21/07/2018

Bar Restorant ne Spille Kërkon të punësojë Pastruese

Me eksperience pune. Page e kenaqshme, kushte shume te mira, ushqim dhe strehim i siguruar., Adresa: Spille, Kavaje

Botuar më 21/07/2018

Bar Restorant ne Spille Kërkon të punësojë Kamarier

Me eksperience pune. Page e kenaqshme, kushte shume te mira, ushqim dhe strehim i siguruar., Adresa: Spille, Kavaje

Botuar më 21/07/2018

Bar Restorant ne Spille Kërkon të punësojë Barist

Me eksperience pune. Page e kenaqshme, kushte shume te mira, ushqim dhe strehim i siguruar., Adresa: Spille, Kavaje

Botuar më 21/07/2018

Shisha Lounge je Kërkon të punësojë Kamarier/e

Me eksperience punePaga e kenaqshme + siguracione, Adresa: Rr. "Myslym Shyri", prane Intersport

Botuar më 20/07/2018

Supermarket Mishi Kërkon të punësojë Punetore

(1 Punonjese). Te jene e specializuar dhe me pervoje pune per pastrimin e mishit nga kockat. Paga 30.000 leke + siguracion. Mosha deri 40 vjeçe. Orari punes 08:00-16:00, Adresa: Insitut Bujqesor

Botuar më 20/07/2018