Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

SHEF KUZHINE Restorant Riviera ne Qeparo Kërkon të punësojë

Paga: Page e kenaqshme |

Me eksperience pune, ushqimi fjetja te siguruara

Botuar më 31/03/2020
Page e kenaqshme

KAMARIER Restorant Riviera ne Qeparo Kërkon të punësojë

Paga: Page e kenaqshme |

Me eksperience pune, ushqimi fjetja te siguruara

Botuar më 31/03/2020
Page e kenaqshme

PUNETORE Markat peshku Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Per pastrim peshku. Puna turni I-re. Ofrohen kushte te mira pune

Botuar më 30/03/2020
e kenaqshme

KAMARIER/E Bar Piceri Stacioni Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet page e kenaqshme |

Me eksperience pune, kushte shume te mira pune, Adresa: Rr. "Dibres", prane gjimnazit Partizani

Botuar më 30/03/2020
Ofrohet page e kenaqshme

MOTORRIST PER SHPERNDARJE Fast-Food Zgara Albania Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e mire |

Me motorrin e tij. Te jete i sjellshem dhe i komunikueshem. Te dije rruget e Tiranes, Adresa: Tirane

Botuar më 29/03/2020
Ofrohet pagese e mire

STAF RESTORANTI Kompania e njohur Amerikane, BURGER KING® e pranishme në rreth 100 shtete të botës

Paga: e kenaqshme |

Per Restorantet e saj edhe ne Shqiperi.Punonjësit do të kenë prioritet mikëpritjen e klientëve, marrjen e porosive si dhe përgatitjene ushqimit. Të asistojnë në operacionet e përditshme të Restorantit dhe të sigurojnë pastërtinë epërgjithshme të tij. Kërkesat: • Të jeni të orientuar në shërbimin ndaj klientit;• Të jeni të motivuar të punoni ne grup;• Të jeni të gatshëm të punoni me orar fleksibël;Eksperience në këtë lloj industrie është e preferueshme. Ne ofrojme kushte të shkëlqyera pune, pagesë konkuruese, 2 ditë pushim në javedhe mundësi zhvillimi në karrierë.Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë CV-në në adresën emailit: Vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë do të kontaktohen.

Botuar më 27/03/2020
e kenaqshme

NDIHMES PICIER Bar Restorant Gelateri Kërkon të punësojë

Paga: shume e kenaqshme (mbi tregun), |

Te kete eksperience te mepershme ne nje pune te tille dhe te zoteroje gjuhen italiane, te kete eksperience dhe te zoteroje gjuhen italiane., Adresa: Zone qendrore Rruga e Bogdaneve

Botuar më 23/03/2020
shume e kenaqshme (mbi tregun),

NDIHMES Bar Restorant Gelateri Kërkon të punësojë

Paga: shume e kenaqshme (mbi tregun) |

Ndihmes gelaterie. Te dijne gjuhen Italiane, te kete eksperience te mepershme ne nje pune te tille dhe te zoteroje gjuhen italiane., Adresa: Zone qendrore ( rruga e Bogdaneve)

Botuar më 23/03/2020
shume e kenaqshme (mbi tregun)

KAMARIER/E BARI Bar Restorant Gelateri Kërkon të punësojë

Paga: 30.000 leke-35.000 leke |

Te kete eksperience dhe te zoteroje gjuhen italiane., Adresa: Zone qendrore, rruga e Bogdaneve

Botuar më 23/03/2020
30.000 leke-35.000 leke

BANAKIERE Bar Restorant Gelateri Kërkon të punësojë

Paga: shume e kenaqshme (mbi tregun), |

Te kete eksperience dhe te zoteroje gjuhen italiane, Adresa: Zone qendrore, Rruga e Bogdaneve

Botuar më 23/03/2020
shume e kenaqshme (mbi tregun),
)