Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

MOTORRIST

Njoftime pune - Me Shije Katering

Kërkon të punësojë

Kriteret

* PUNA 8 ORE NE DITE. * MOTORRIST PER SHERNDARJE ABONIMESH. * TE KETE MOTORRIN E TIJ. * OFROHEN KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE

Detyrat dhe Pagesa

* PAGA SHUME TE MIRA

Kontakte

Rr. "Stavri Themeli", mbrapa qendres Glob

Botuar më 29/09/2023

)