Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

MOTORRIST

BAR RESTORANT PICERI "VILA FERDINAND"

Kërkon të punësojë

Kriteret

Me motorrin e tij. Puna me kohe te pjesshme ne fluks puneOrari i punes 11.00-17.00Pagesa 1500 leke dita

Detyrat dhe Pagesa

1500 leke dita

Kontakte

Ish Blloku, rr. "Nikolla Tupe", nr.1

Botuar më 10/10/2019

)