Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

MOBILERI Kërkon të punësojë Shofer

Karakteristika

Oferta pune, Ofroj punë, Agrikultura, hortikultura, florikultura
Mobileri, shofer
Përshkrim

Mosha mbi 30 vjec, patente e klasit B dhe C. Page e kenaqshme. Te interesuarit te kontaktojne ne nr e telefonit, Kamëz, Adresa: Instituti Bujqesor


Botuar më 08/07/2019

Telefon