Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Minimarket Kërkon të punësojë Punonjese

Karakteristika

Oferta pune, Ofroj punë, Shërbime për industrinë ushqimore dhe pije
Minimarket, punonjese
Përshkrim

Marketi (F). Orari puns 14:30 - 21:30. Paga e kenaqshme, Adresa: Zona e Freskut, prane Bunk Artit


Botuar më 11/07/2019

Telefon