Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

"MENSA" Kërkon të punësojë Ndihmes kuzhiniere

Karakteristika

Oferta pune, Ofroj punë, Shërbime për restorante
"mensa", ndihmes kuzhiniere
Përshkrim

Me eksperience pune, paga e kenaqshme, puna me turne i I-re dhe i II-te., Adresa: rruga "Artan Lenja", pallati mbrapa Zjarrfikesit, tek Ing. e Ndertimit.


Botuar më 16/05/2019

Telefon