Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

MARKET JOENA Kërkon të punësojë Kasiere

Karakteristika

Oferta pune, Ofroj punë, Produkte ushqimore
Market joena, kasiere
Përshkrim

Paga dhe kushte pune te kenaqshme, Adresa: Rr. “Frederik Shiroka”, prane kolegjit Turk


Botuar më 12/07/2019

Telefon