Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

KUZHINIERE

Kuzhina Grand

Kërkon të punësojë

Kriteret

Me eksperience pune
Preferohet qe te jetojne afer zones

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme

Kontakte

Rr. "Sotik Kolea", pallati I Universitetit UMT Kati I

Botuar më 08/10/2019

)