Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

KUZHINIER

Kuzhina Grand

Kërkon të punësojë

Kriteret

Me eksperience pune

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme

Kontakte

Rr. "Sotik Kolea", pallati I Universitetit UMT Kati I

Botuar më 09/11/2019

)