Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

STAF KUZHINE PESHKU Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme+ sigurime |

Per kuzhine peshku, me eksperience pune, Adresa: Komuna e Parisit, Tiranë

Botuar më 03/04/2020
e kenaqshme+ sigurime

SISTEMUESE Market Fruta Perime Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e kenaqshme |

Mosha deri ne 40 vjeç, Adresa: Rr. "Ali Demi".

Botuar më 02/04/2020
Ofrohet pagese e kenaqshme

NDIHMES PICIER Bar Restorant Gelateri Kërkon të punësojë

Paga: shume e kenaqshme (mbi tregun), |

Te kete eksperience te mepershme ne nje pune te tille dhe te zoteroje gjuhen italiane, te kete eksperience dhe te zoteroje gjuhen italiane., Adresa: Zone qendrore Rruga e Bogdaneve

Botuar më 02/04/2020
shume e kenaqshme (mbi tregun),

NDIHMES Bar Restorant Gelateri Kërkon të punësojë

Paga: shume e kenaqshme (mbi tregun) |

Ndihmes gelaterie. Te dijne gjuhen Italiane, te kete eksperience te mepershme ne nje pune te tille dhe te zoteroje gjuhen italiane., Adresa: Zone qendrore ( rruga e Bogdaneve)

Botuar më 02/04/2020
shume e kenaqshme (mbi tregun)

KAMARIER/E BARI Bar Restorant Gelateri Kërkon të punësojë

Paga: 30.000 leke-35.000 leke |

Te kete eksperience dhe te zoteroje gjuhen italiane., Adresa: Zone qendrore, rruga e Bogdaneve

Botuar më 02/04/2020
30.000 leke-35.000 leke

BANAKIERE Bar Restorant Gelateri Kërkon të punësojë

Paga: shume e kenaqshme (mbi tregun), |

Te kete eksperience dhe te zoteroje gjuhen italiane, Adresa: Zone qendrore, Rruga e Bogdaneve

Botuar më 02/04/2020
shume e kenaqshme (mbi tregun),

SHEF KUZHINE Restorant Riviera ne Qeparo Kërkon të punësojë

Paga: Page e kenaqshme |

Me eksperience pune, ushqimi fjetja te siguruara

Botuar më 31/03/2020
Page e kenaqshme

KAMARIER Restorant Riviera ne Qeparo Kërkon të punësojë

Paga: Page e kenaqshme |

Me eksperience pune, ushqimi fjetja te siguruara

Botuar më 31/03/2020
Page e kenaqshme

PUNETORE Markat peshku Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Per pastrim peshku. Puna turni I-re. Ofrohen kushte te mira pune

Botuar më 30/03/2020
e kenaqshme

KAMARIER/E Bar Piceri Stacioni Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet page e kenaqshme |

Me eksperience pune, kushte shume te mira pune, Adresa: Rr. "Dibres", prane gjimnazit Partizani

Botuar më 30/03/2020
Ofrohet page e kenaqshme
)