Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

SPECIALISTE MARKETINGU EQUOS RESORT Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune, kushte shume te mira pune, Adresa: Mullet, Tirana

Botuar më 07/05/2021
e kenaqshme

MOTORRIST PER SHPERNDARJE Piceri tek Astiri Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me motorrin e picerise, Puna 8 ore, turni I-re. Nje dite ne jave pushim, Adresa: Una...

Botuar më 06/05/2021
e kenaqshme

KAMARIER/E BAR KAFE AROMA Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune. Mosha mbi 18 vjeç. Ofrohen kushte te mira pune., Adresa: Laprak...

Botuar më 03/05/2021
e kenaqshme

SANITARE Bar Restorant Long Hill Kërkon të punësojë

Paga: Pagesa dhe kushtet e punes shume te mira |

Mosha deri 40 vjeç. Preferohen zona e rruges se Elbasanit dhe Sauk, Adresa: Mbrapa qendres tregtare TEG

Botuar më 10/05/2021
Pagesa dhe kushtet e punes shume te mira

NDIHMES KUZHINIERE Bar Colombo Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune, kushte shume te mira pune, Adresa: Prane ish stacionit te trenit, perballe Postes Shqiptare

Botuar më 10/05/2021
e kenaqshme

KAMARIER/E Bar Colombo Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune, kushte shume te mira pune, Adresa: Prane ish stacionit te trenit, perballe Postes Shqiptare

Botuar më 10/05/2021
e kenaqshme

BANAKIERE Bar Colombo Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune, kushte shume te mira pune, Adresa: Prane ish stacionit te trenit, perballe Postes Shqiptare

Botuar më 10/05/2021
e kenaqshme

PASTRUESE Bar Colombo Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune, kushte shume te mira pune, Adresa: Prane ish stacionit te trenit, perballe Postes Shqiptare

Botuar më 10/05/2021
e kenaqshme

NDIHMES BANAKIERE Lounge Bar Black Bird Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Te jete korrekte ne pune, Adresa: Tek Zogu Zi, prane karburant Gazheli

Botuar më 10/05/2021
e kenaqshme

NDIHMES KUZHINIERE Bar Restorant Long Hill Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me ose pa eksperience pune., kushte shume te mira pune, Adresa: Prane qendres tregetare TEG.

Botuar më 10/05/2021
e kenaqshme

BARIST HOTEL WILSON & RESORT AMBASSADOR NE SHENGJIN Kërkon të punësojë

Paga: shume e kenaqshme |

Barist/e per koktele te ndryshme. I sigurohet strehimi, ushqim.Te bashkepunojne ne grup.Te jene te komunikueshem me klientet., me experience pune

Botuar më 10/05/2021
shume e kenaqshme

SHEF KUZHINE HOTEL WILSON & RESORT AMBASSADOR NE SHENGJIN Kërkon të punësojë

Paga: shume e kenaqshme |

I sigurohet strehimi, ushqim.Te bashkepunojne ne grup.Te jene te komunikueshem me klientet., me eksperience pune

Botuar më 10/05/2021
shume e kenaqshme

BANAKIER/E HOTEL WILSON & RESORT AMBASSADOR NE SHENGJIN Kërkon të punësojë

Paga: shume e kenaqshme |

I sigurohet strehimi, ushqim.Te bashkepunojne ne grup.Te jene te komunikueshem me klientet., me eksperience pune

Botuar më 10/05/2021
shume e kenaqshme
)