Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

KREPERI "HARIS", NE DHERMI Kërkon të punësojë Krepier/e

Përshkrim

Me eksperience pune. Strehim dhe ushqim i siguruar, Adresa: Dhermi.

Karakteristika
Oferta pune, Ofroj punë, Shërbime për restorante
Kreperi "haris", ne dhermi, krepier/e

Botuar më 14/05/2018

Telefon