Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

KOMPLEKSI WILSON KERKON TE PUNESOJE PER SEZONIN VEROR 2018 Recepsioniste

Përshkrim

Hoteli (femra / meshkuj) te flasi Anglisht dhe te perdori kompjuterin, Adresa: Shengjin

Karakteristika
Oferta pune, Ofroj punë, Shërbime për restorante
Kompleksi wilson kerkon te punesoje per sezonin veror 2018, recepsioniste

Botuar më 16/05/2018

Telefon