Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

Kerkohet Staf Financiere

Me eksperience pune mbi 5 vjet dhe te dije programet Alfa, Financa 5 me mundesi rritj...

Botuar me 14/09/2018

Kerkohet Staf Shofer

Me pervoje pune ne shperndarje buke dhe uje te bidonave 6 dhe 10 liter (me interest ...

Botuar me 14/09/2018

Kerkohet Staf Elektromekanik

Me pervoje pune ne furra buke , ose linja prodhimi agroushqimore

Botuar me 14/09/2018

TWIST BAR Kërkon të punësojë Kamariere

Me eksperience pune, Adresa: Blv. “Zogu I”, prane stacioni te trenit.

Botuar me 01/09/2018

GJELLTORE XHESI Kërkon të punësojë Punetore

Kuzhine. Me ose pa eksperience pune, Adresa: Ish stacioni i fundit i Tiranes se Re

Botuar me 20/09/2018

Le Vin Bar Kërkon të punësojë Picier

Me eksperience pune, Adresa: Prane 21 Dhjetorit, perballe Rajonit 2. Orari telefonatave 09:00 – 17:00

Botuar me 20/09/2018

Le Vin Bar Kërkon të punësojë Kamarier/e

Me eksperience pune, Adresa: Prane 21 Dhjetorit, perballe Rajonit 2. Orari telefonatave 09:00 – 17:00

Botuar me 20/09/2018

Le Vin Bar Kërkon të punësojë Banakier/e

Me eksperience pune, Adresa: Prane 21 Dhjetorit, perballe Rajonit 2. Orari telefonatave: 09:00 – 17:00

Botuar me 20/09/2018

BARONESHA Pergjegjese

Per supermarketin. Preferohet me arsim te larte Te jete e disponueshme per te punuar me turne. Mosha 30 deri ne 40 vjec. MENYRA E APLIKIMIT*: Kandidatet e interesuar mund te dergojne aplikimet e tyre(CV dhe Referenca) me email ne adresen lengogroup1@gmail.com, Tiranë

Botuar me 20/09/2018

BARONESHA Shitese

Per sektorin e bukes me eksperience pune te meparshme te jete e disponueshme per te punuar me turne Mosha mbi 30 vjece. MENYRA E APLIKIMIT*: Kandidatet e interesuar mund te dergojne aplikimet e tyre(CV dhe Referenca) me email ne adresen lengogroup1@gmail.com, Tiranë

Botuar me 20/09/2018

BARONESHA Kasiere

Me eksperiece pune mbi 2 vjet ne pozicion pune te ngjashem. Mosha mbi 25 vjec. MENYRA E APLIKIMIT*: Kandidatet e interesuar mund te dergojne aplikimet e tyre(CV dhe Referenca) me email ne adresen lengogroup1@gmail.com, Tiranë

Botuar me 20/09/2018

FURRE BUKE Kërkon të punësojë Furrtar / furrxhi

Kushte te mira pune, Adresa: Kthesa e Kamzes, pallati verdhe

Botuar me 20/09/2018

Furre Buke Dumrea Kërkon të punësojë Shitese

Adresa: Rruga: "Perlat Rexhepi", prane Juridikut

Botuar me 20/09/2018

Furre Buke Dumrea Kërkon të punësojë Furrxhi

Te kete eksperience pune, Adresa: Rruga: "Perlat Rexhepi", prane Juridikut

Botuar me 20/09/2018