Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

Bar Pasticeria Franceze Kërkon të punësojë Pastruese

Turni I, Adresa: Ish Blloku. Per me teper kontaktoni ne:

Botuar më 13/11/2018

BAR-RESTORANT VIKING Kërkon të punësojë Kamariere

Restoranti. Puna turni I, Adresa: Rr. “Asim Zeneli” ,pranë RTSH-se. Orari i tele...

Botuar më 09/11/2018

Big Market Ofron Vende Pune Vakante si Magazinier

Te interesuarit te dergojne CV ne adresen e e-mailit, Tiranë

Botuar më 16/11/2018

Big Market Ofron Vende Pune Vakante si Punonjese

Salle. Te interesuarat te dergojne CV ne adresen e e-mailit, Tiranë

Botuar më 16/11/2018

Big Market Ofron Vende Pune Vakante si Punonjese

Banaku. Te interesuarat te dergojne CV ne adresen e e-mailit, Tiranë

Botuar më 16/11/2018

Big Market Ofron Vende Pune Vakante si Operatore

Te interesuarat te dergojne CV ne adresen e e-mailit, Tiranë

Botuar më 16/11/2018

Big Market Ofron Vende Pune Vakante si Kasiere

Te interesuarat te dergojne CV ne adresen e e-mailit, Tiranë

Botuar më 16/11/2018

Big Market Ofron Vende Pune Vakante si Ekonomiste

Te interesuarat te dergojne CV ne adresen e e-mailit, Tiranë

Botuar më 16/11/2018

PASTICERI PAPA’S Kërkon të punësojë Shitese

NE PASTICERI. Mosha 30-40 vjec. Me kohë të plotë. Pagë konkuruese në treg. Te interesuarit te kontaktojne ne, Tiranë, Adresa: rruga Elbasanit

Botuar më 16/11/2018

Mobileri Kërkon të punësojë Punonjes

Montues per mobileri. Paga e kenaqshme, Adresa: Rr. “Siri Kodra”

Botuar më 16/11/2018

Kerkohet Shitese

Ambulante. Mosha 25-40 vjeç, Adresa: Pazari Ri

Botuar më 16/11/2018

Kreperi e re Kërkon të punësojë Krepier/e

(preferohet femer). Me eksperience pune. Ofrohet page e kenaqshme dhe kushe te mira pune, Adresa: Prane Hipotekes.

Botuar më 16/11/2018