Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Kompania Hari Lena Shpk Kërkon të punësojë Agjent

Përshkrim

Agjente per marrje porosish (femra dhe meshkuj)dhe agjente per shitje direkte me furgonKandidatet preferohet te kene eksperience ne fushen e distribucionit vecanerisht ne industrine ushqimore ,si dhe te njohin subjektet ne Tirane dhe zonat perrethTe zoterojne patente te klasit B , klasi C perben ava, Tiranë

Karakteristika
Oferta pune, Ofroj punë, Produktet për industrinë ushqimore dhe të pijeve
Kompania hari lena shpk, agjent

Botuar më 11/06/2018

Telefon
Email