Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Kompania e njohur Amerikane, BURGER KING® e pranishme në rreth 100 shtete të botës,do të hapi së shpejti Restorantet e saj edhe në Shqiperi.Aktualisht, Kompania Kërkon të punësojë Staf

Karakteristika

Oferta pune, Ofroj punë, Shërbime për restorante
Kompania e njohur amerikane, burger king® e pranishme në rreth 100 shtete të botës,do të hapi së shpejti restorantet e saj edhe në shqiperi.aktualisht, kompania, staf
Përshkrim

Restoranti, të gatshshëm në mikëpritjen e klientëve,në marrjen e porosive si dhe përgatitjen e tyre. Të asistojnë në operacionet e përditshme të Restorantit dhe të sigurojnë pastërtinë epërgjithshme të tij. Kërkesat: • Të jeni të orientuar në shërbimin ndaj klientit;• Të jeni të motivuar të punoni ne grup;• Të jeni të gatshëm të punoni me orar fleksibël;Eksperience në këtë lloj industrie është e preferueshme. Ne ofrojme kushte të shkëlqyera pune, pagesë konkuruese, 2 ditë pushim në javedhe mundësi zhvillimi në karrierë.Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë CV-në në adresën e e-mailit: hr@burgerking.al ose të telefojnë në numrin e kontaktit: Pranimi i aplikimeve do të jetë deri në datën 6 Qershor 2019. Vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë do të kontaktohen.


Botuar më 26/05/2019

Telefon