Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

Bar Restorant Boni Kërkon të punësojë Kamarier

(2 punonjes). Me eksperience pune. Paga 20.000 leke+siguracion dhe pa eksperience 15....

Botuar më 14/08/2018

TWIST BAR Kërkon të punësojë Punonjese

Per Kendin e Lojrave. Mosha mbi 18 vjeç, Adresa: Rr. "Muhamet Deliu", pran...

Botuar më 10/08/2018

TWIST BAR Kërkon të punësojë Kamarier/e

Me eksperience pune, Adresa: Rr. "Muhamet Deliu", prane Freskut

Botuar më 10/08/2018

Rixhis Restorant Kërkon të punësojë Ndihmes kuzhinier

Puna me turne. Paga e kenaqshme+siguracion. Nje dite pushimi ne jave., Adresa: Rr. “Perlat Rexhepi”, prane gardes

Botuar më 17/08/2018

Rixhis Restorant Kërkon të punësojë Ndihmes picier

Puna me turne. Paga shume e kenaqshme. Nje dite pushimi ne jave, Adresa: Rr. “Perlat Rexhepi”, prane gardes

Botuar më 17/08/2018

Bar Lounge Kërkon të punësojë Banakiere

(F). Me eksperience pune, Adresa: Rr. “Durresit”

Botuar më 17/08/2018

Bar Lounge Kërkon të punësojë Pastruese

Mosha deri 35 vjeç, Adresa: Rr. “Durresit”

Botuar më 17/08/2018

"COLOMBO" BAR KAFE Kërkon të punësojë Ndihmes kuzhiniere

Ofrohet pagese e kenaqshme dhe kushte shume te mire pune, Adresa: Prane ish stacionit te trenit, perballe Postes Shqiptare

Botuar më 17/08/2018

BAR LLOTO Kërkon të punësojë Operator

Lloto. Me eksperience pune, Adresa: Bulevardi Zogu I poshte kafe New Yourk

Botuar më 17/08/2018

BAR LLOTO Kërkon të punësojë Kamarier

Adresa: Bulevardi Zogu I poshte kafe New Yourk

Botuar më 17/08/2018

BAR AKULLORE KORABI Kërkon të punësojë Kamarier/e

Paga e kenaqshme, Tiranë, Adresa: Myslym Shyri

Botuar më 16/08/2018

Kafe Amos Kërkon të punësojë Banakier/e

Me eksperience pune, Adresa: Rr. “Themistokli Germenji”, mbrapa RTSH

Botuar më 16/08/2018