Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

Kerkohet Staf Financiere

Me eksperience pune mbi 5 vjet dhe te dije programet Alfa, Financa 5 me mundesi rritj...

Botuar me 24/09/2018

Kerkohet Staf Shofer

Me pervoje pune ne shperndarje buke dhe uje te bidonave 6 dhe 10 liter (me interest ...

Botuar me 24/09/2018

Kerkohet Staf Elektromekanik

Me pervoje pune ne furra buke , ose linja prodhimi agroushqimore

Botuar me 24/09/2018

BAR-RESTORANT VIKING Kërkon të punësojë Kamariere

Restoranti. Puna turni I, Adresa: Rr. “Asim Zeneli” ,pranë RTSH-se. Orari i tele...

Botuar me 20/09/2018

TWIST BAR Kërkon të punësojë Kamariere

/Kamarier. Me eksperience pune, Adresa: Blv. “Zogu I”, prane stacioni te trenit.

Botuar me 01/09/2018

BAR KAFE "CORNER" Kërkon të punësojë Banakiere

Me eksperience pune. Paga 30.000 leke + sigurime shoqerore, Adresa: Prane Akademise se Arteve

Botuar me 24/09/2018

FURRE BUKE - PASTIÇERI Kërkon të punësojë Shitese

Orari i punes 06:00 -14:00 dhe 14:00-22:00, Adresa: Rruga e Thesarit, fresku

Botuar me 24/09/2018

Bar Kafe Non Stop Kërkon të punësojë Banakiere

Femer. Pagesa dhe kushte pune te kenaqshme., Adresa: Ne qender te Tiranes

Botuar me 24/09/2018

Bar Kafe Non Stop Kërkon të punësojë Kamariere

Femer. Paga dhe kushte pune te kenaqshme, Adresa: Ne qender te Tiranes

Botuar me 24/09/2018

Restorant peshku Kërkon të punësojë Punonjese

Mosha 25 deri ne 35 vjec, Tiranë, Adresa: tek aneksi dinamo

Botuar me 24/09/2018

Restorant peshku Kërkon të punësojë Kamarier

Te kete eksperience pune , mosha 22 deri ne 30 vjec, Tiranë, Adresa: tek aneksi dinamo

Botuar me 24/09/2018

RIXHIS RESTORANT Kërkon të punësojë Ndihmes kuzhinier

Puna me turne. Paga e kenaqshme+siguracion. Nje dite pushimi ne jave., Adresa: Rr. “Perlat Rexhepi”, prane gardes

Botuar me 24/09/2018

Rixhis Restorant Kërkon të punësojë Sanitare

Puna me turne. Paga e kenaqshme + siguracion. Nje dite pushimi ne jave, Adresa: Rr. “Perlat Rexhepi”, prane gardes

Botuar me 24/09/2018

Rixhis Restorant Kërkon të punësojë Ndihmes picier

Puna me turne. Paga e kenaqshme + siguracion. Nje dite pushimi ne jave, Adresa: Rr. “Perlat Rexhepi”, prane gardes

Botuar me 24/09/2018

JULAND MARKET Kërkon të punësojë Punonjese

Me dhe pa eksperience pune (me eksperiene perben avantazh)Mosha deri ne 40 vjeçTe jene te perkushtuar ne pune dhe te jene pa angazhimePaga dhe kushte pune te kenaqshme, Tiranë, Adresa: Rezidenca Kodra e Diellit,

Botuar me 24/09/2018