Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Kompani Private Kërkon të punësojë Agjent shitjesh

Pershkrim

Me pervoje pune, Adresa: Rruga Siri Kodra

Karakteristika
Oferta pune, Ofroj punë, Shërbime për industrinë ushqimore dhe pije
Kompani private, agjent shitjesh

Botuar me 14/09/2018

Telefon