Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Sanitare

Kerkohet

Kriteret

Paga dhe kushte pune te kenaqshme

Kontakte

Qendra e Biznesit GKAM, Rruga e Kavajes, ngjitur me Kishen Ortodokse, perballe Zonjes se Keshillit te Mire

Botuar më 11/09/2019