Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

HOTEL IONIAN NE DHERMI Kërkon të punësojë Kamarier/e

Me pervoje pune dhe gjuhe te huaj. Ushqim dhe strehim i siguruar, Adresa: Dhermi, hotel "Ionian"

Botuar më 23/05/2018

HOTEL IONIAN NE DHERMI Kërkon të punësojë Picier

Me pervoje pune. Ushqim dhe strehim i siguruar, Adresa: Dhermi, hotel "Ionia"

Botuar më 23/05/2018

HOTEL IONIAN NE DHERMI Kërkon të punësojë Pastruese

Ushqim dhe strehim i siguruar, Adresa: Dhermi, hotel "Ionian"

Botuar më 23/05/2018

BYREKTORE-PICERI BUCKO Punetore

Fast Foodi, Tiranë, Adresa: Laprake, prane spitalit Ushtarake

Botuar më 23/05/2018

BAR KAFE Kërkon të punësojë Banakier/e

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience. Kushte te mira pune, Adresa: Rruga Teodor Keko

Botuar më 22/05/2018
e kenaqshme

BAR KAFE Kërkon të punësojë Kamarier/e

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience. Kushte te mira pune, Adresa: Rruga Teodor Keko

Botuar më 22/05/2018
e kenaqshme

BAR KAFE Kërkon të punësojë Pastruese

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience. Kushte te mira pune, Adresa: Rruga Teodor Keko

Botuar më 22/05/2018
e kenaqshme

Bar Kafe Kërkon të punësojë Menaxher/e

Me eksperience pune, mosha deri ne 35 vjec. Paga e kenaqshme, kushte te mira pune., Adresa: Stacioni Trenit

Botuar më 22/05/2018

Bar Restorant Boni Kërkon të punësojë Kuzhiniere

Me eksperience pune ne Kuzhine Tradicionale. Paga 40.000 leke – 50.000 leke, Adresa: Para hotel Tirana (15kateshit), ne krahun e djathte te tij

Botuar më 22/05/2018

Bar Restorant Boni Kërkon të punësojë Kamarier

Me ose pa pervoje pune. Paga 15.000 leke – 20.000 leke, Adresa: Para hotel Tirana (15kateshit), ne krahun e djathte te tij

Botuar më 22/05/2018