Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Punonjese

Kerkohen

Kriteret

femra per Mbushje Ulliri. Puna 8 ore ne ditë, Pagese dhe kushte pune shume te mira, me siguracion

Kontakte

Rr. “Jordan Misja”, ish UMB-ja, rruga e burgut 313, prane Kolegjit Turk

Botuar më 07/09/2019