Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

Bar Pasticeria Franceze Kërkon të punësojë Pastruese

Turni I, Adresa: Ish Blloku. Per me teper kontaktoni ne:

Botuar më 13/11/2018

Hotel City Center Kërkon të punësojë Recepsioniste

Ose Recepsionist. Te dine Anglisht, Italisht. Me eksperience pune, Adresa: Te interesuarit te paraqiten me CV ne adresen: Rr. “Barrikadave”.

Botuar më 19/11/2018

Hotel City Center Kërkon të punësojë Menaxher

Me eksperience pune, Adresa: Te interesuarit te paraqiten me CV ne adresen: Rr. “Barrikadave”.

Botuar më 19/11/2018

Hotel City Center Recepsioniste

Ose Recepsionist. Te dije Anglisht, Italisht. Ofrohen kushte shume te mira pune, Adresa: Te interesuarit te paraqiten me CV ne adresen: Rr. “Barrikadave”.

Botuar më 19/11/2018

Hotel City Center Menaxher

Hoteli. Te dije Anglisht, Italisht. Ofrohen kushte shume te mira pune, Adresa: Te interesuarit te paraqiten me CV ne adresen: Rr. “Barrikadave”.

Botuar më 19/11/2018

Hotel City Center Pastruese

Hoteli dhe bari. Ofrohen kushte shume te mira pune, Adresa: Te interesuarit te paraqiten me CV ne adresen: Rr. “Barrikadave”.

Botuar më 19/11/2018

BAR KAFE CORNER Kërkon të punësojë Sanitare

Me eksperience pune, Adresa: Prane Akademise se Arteve

Botuar më 19/11/2018

BAR RESTORANT TRADITA TEK PAZARI I RI Kërkon të punësojë Pjatalarese

Paga: E kenaqshme dhe siguracione |

Tiranë, Adresa: Tek Pazari i Ri. Per me teper informacion kontaktoni ne:

Botuar më 19/11/2018
E kenaqshme dhe siguracione