Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

PUNETOR MAGAZINE A & B - 2 KOMPANIA JONE ESHTE DISTRIBUTOR I COCA COLA DHE UJIT TE FTOHTE TEPELENE PER TIRANEN. Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: 30.000 leke plus sigurimet shoqerore |

Kerkohet punetor magazine,te njohi transpaleten,te kete eksperience pune me shume se ...

Botuar më 19/01/2021
30.000 leke plus sigurimet shoqerore

AGJENT SHITJESH KOMPANIA FANER Kërkon të punësojë

Paga: shume e kenaqshme |

Ne terren per Tiranen dhe rrethet. Te jete me banim ne Tirane., te kete eksperience p...

Botuar më 16/01/2021
shume e kenaqshme

KUZHINIER/E Grandma's Kitchen Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune ne gatime tradicionale. Orari i punes 7:00-15:00, Adresa: Don Bosko, Vizxion Plus

Botuar më 25/01/2021
e kenaqshme

PUNETORE RESTORANT "PIREU FISH" Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e kenaqshme |

(per pune te ndryshme ne kuzhine, pjatalarese, hekurosje, etj). Te interesuarat duhet te jene korrekte ne pune, kushte shume te mira pune, Adresa: Rr. "Qamil Guranjaku", prane Liceut

Botuar më 25/01/2021
Ofrohet pagese e kenaqshme

BANAKIER/E Kompleksi Sportiv Ali Demi Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune, Adresa: Rr. "Ali Demi"

Botuar më 25/01/2021
e kenaqshme

MOTORRIST PER SHPERNDARJE Taverna King Pils Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kushte te mira pune, te interesuarat te kontaktojne ne numrin e telefonit, Adresa: Mine Peza, kryqezimi i rruges Fortuzi, Tiranë

Botuar më 25/01/2021
e kenaqshme

SPECIALIST Punishte Gjiro Mishi Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e kenaqshme |

Kasap per pergatitjen e Gjiros. Te kete eksperience pune. E Diela pushim. Kushte shume te mira pune, Adresa: Fresku, tek Teleferiku

Botuar më 25/01/2021
Ofrohet pagese e kenaqshme

KAMARIER/E "ARTIGIANO" RESTAURANT Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune., kushte pune shume te mira, Adresa: Kryqezimi iLibrit Universitar, Bllok

Botuar më 25/01/2021
e kenaqshme

NDIHMESE "ARTIGIANO" RESTAURANT Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Ndihmese ne kuzhine., kushte pune shume te mira, Adresa: Kryqezimi iLibrit Universitar, Bllok

Botuar më 25/01/2021
e kenaqshme

ARKETARE "ARTIGIANO" RESTAURANT Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kushte pune shume te mira, Adresa: Kryqezimi iLibrit Universitar, Bllok

Botuar më 25/01/2021
e kenaqshme

NDIHMES KAMARIER "ARTIGIANO" RESTAURANT Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune., kushte pune shume te mira, Adresa: Kryqezimi iLibrit Universitar, Bllok

Botuar më 25/01/2021
e kenaqshme

SANITARE "ARTIGIANO" RESTAURANT Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune., kushte pune shume te mira, Adresa: Kryqezimi iLibrit Universitar, Bllok

Botuar më 25/01/2021
e kenaqshme
)