Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

KAMARIER/E

ZGARA Albania

Kërkon të punësojë

Kriteret

Per sherbimin e zgares

Detyrat dhe Pagesa

Paga shume e mire

Kontakte

Ne qender te Tiranes, prane Bankes Shqiptare

Botuar më 09/11/2019

)